YABAN TURBU SOSLU SOSİSLİ SANDVİÇ
YABAN TURBU SOSLU SOSİSLİ SANDVİÇ |
Malzemeler
1 adet Sandviç ekmeği ( yumuşak bir ekmek )
1 y. kaşığı Mayonez
1 y. kaşığı Hengstenberg Yabanturbu Sosu
1 t. Kaşığı Frenk soğanı
1 adet Jumbo sosis
1 y. kaşığı Hengstenberg Sauerkraut
(Alman tipi dilimli lahana turşusu )
Hazırlanışı
Jumbo sosisi soyun 2 dakika suda haşlayın ve kısa bir süre ızgarada pişirin. Sandiviç ekmeğini yan tarafından açın. Mayonez, yabanturbu sosu, Frenk soğanını karıştırın ve ekmeğin tabanına bir yemek kaşığı sostan sürün. Alman tipi lahana turşusunu tavada hafifçe ısıtın ve sosisin üzerine yerleştirin.
Yumuşak sandviç ekmeği içinde, yabanturbu ve mayonez sosu üzerinde, ızgara jumbo sosis ve Alman lahana turşusu.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder